試卷征集
加入會員
操作視頻

閱讀理解。
   Many years ago,there was an old man.He had two sons,Jack and John.John was older and stronger than Jack.One day,the old man took out two axes(斧子),he let his sons cut wood(木材)on the mountain.John came to the mountain and cut the wood.But it was hard because the axe was too dull(鈍的).Jack saw the axe.He thought it was dull,so he sharpened(磨快)it first.Then Jack came to the mountain.He cut the wood easily.He came home with lots of wood in the afternoon.John came home very late.But his wood was not half of Jack's.The old man,their farther looked at them and said, "Sharpening your axe will not delay(延遲) your job of cutting wood."
(一)根據短文內容,判斷下列句子是(T)否(F)正確。
(1)Jack was younger and stronger than John.
F
F

(2)Jack sharpened his axe.
T
T

(3)John came home earlier than Jack.
F
F

(4)Jack and John cut the wood on the mountain.
T
T

(二)根據短文回答問題。
(5)Is Jack cleverer than John?
Yes,he is.
Yes,he is.

【考點】人與自我
【答案】F;T;F;T;Yes,he is.
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權屬菁優(yōu)網所有,未經書面同意,不得復制發(fā)布。
發(fā)布:2024/6/27 10:35:59組卷:2難度:0.6
相似題
  • 1.閱讀短文,判斷句子與短文內容是否相符,相符的寫T,不相符的寫F.
    There is a rabbit and a lion in a forest.The rabbit lives in a hole(洞).The lion lives near the hole.The lion is hungry,so he goes to look for food.He sees the rabbit drinking water near the hole. "Oh,that's my food!" The lion runs to the rabbit.The rabbit is afraid of the lion.She runs quickly into her hole.The lion can't get into the hole.He says to the rabbit, "I don't like eating rabbits." The rabbit is very happy when she hears this,so she goes out of her hole.The lion eats her.
    (1)The rabbit and the lion live in the hole.

    (2)The rabbit is afraid of the lion.

    (3)When the lion runs to the rabbit,the rabbit runs quickly into her hole.

    (4)The lion cannot get into the hole.

    (5)The lion doesn't like eating rabbits.

    發(fā)布:2025/4/3 23:0:1組卷:4難度:0.4
  • 2.讀短文判斷句子,相符的是T,不符合的是F.
       There is a fox in the forest.He is big and strong.His teeth are big and sharp.His feet are long.He can run fast.Today he is hungry and thirsty.He wants to look for some things to eat.Look,a small rabbit is coming here.His teeth are small.He is eating a carrot.'Hello,dear friend.'The fox says,'Is the carrot nice?I like carrots,too.'Yes,Mr Fox.I like carrots.But my friend Mr Tiger likes foxes.He is over there.Mr Tiger,Mr Tiger.'The rabbit shouts.The fox is afraid.He is running away.The rabbit isn't afraid now.The tiger and the rabbit are good friends.
    (1)The fox is in the forest.

    (2)The fox's teeth are small and sharp.

    (3)The fox likes to eat carrots.

    (4)The rabbit likes to eat carrots.

    (5)The tiger and the rabbit are good friends.

    發(fā)布:2025/4/3 23:30:1組卷:7難度:0.5
  • 3.I'm Tom Green.I'm 14 years old.Today is Sunday.My friend and I are flying a kite in the park.My friend is Jack Brown.He is 13 years old.He is tall.He has big eyes and a small mouth.He likes playing basketball very much.He can swim and dance.And I can sing and draw.He is good at English.I like him very much.
    根據短文內容判斷正(T)誤(F).
    (1)Tom Green is 13 years old and Jack Brown is 14 years old.

    (2)Jack has big eyes and a small mouth.

    (3)Tom and Jack are riding a bike in the park.

    (4)Jack can't sing and draw.

    (5)Tom and Mike like playing basketball very much.

    發(fā)布:2025/4/3 22:30:1組卷:30引用:1難度:0.5
APP開發(fā)者:深圳市菁優(yōu)智慧教育股份有限公司| 應用名稱:菁優(yōu)網 | 應用版本:5.0.7 |隱私協(xié)議|第三方SDK|用戶服務條款
本網部分資源來源于會員上傳,除本網組織的資源外,版權歸原作者所有,如有侵犯版權,請立刻和本網聯(lián)系并提供證據,本網將在三個工作日內改正