試卷征集
加入會員
操作視頻

My name is Eric. Welcome to my home. Look at my house. There are two rooms.
    The first room is my parents'. The next room is for my brother Alan and me. Look at my parents' room.There are some books in the bookcase. They like reading. A computer is on the desk. My mother's hat is on the chair. Their room is tidy,but our room is not.
    This is our room. Our things are everywhere. My white model plane is under the chair. My blue notebook is on the desk and my pencil box is on the desk,too. My watch is under the bed. Alan's ID card is in the bookcase. His black schoolbag is under the table. His quilt is on the bed. Next to the bed is a yellow sofa. That dictionary on the bookcase is mine. Oh, where is Alan? He is in the library now.

(1)How many rooms are there in Eric' s home?
Two.
Two.

(2)What is on the desk in Eric's parents' room?
A computer.
A computer.

(3)Is Eric's room tidy?
No, it isn't.
No, it isn't.

(4)What color is Eric's model plane?
White.
White.

(5)Where is Alan's schoolbag?
Under the table.
Under the table.

【考點】人與社會;細節(jié)理解
【答案】Two.;A computer.;No, it isn't.;White.;Under the table.
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復制發(fā)布。
發(fā)布:2024/12/16 7:30:2組卷:417引用:5難度:0.7
相似題
  • 1.閱讀下面材料,在空白處填入適當?shù)膬热荩?個單詞)或括號內單詞的正確形式.將答案填寫在答題紙的相應位置.
       Hello,I'm Helen.I'm (1)
    boy (2)
    a new primary school for No.1 Middle School.I'm 12 (3)
    (year) old.I'm very happy now.
       I have a good family.My father is (4)
    English teacher.He is very kind.My mother is a nurse.She can (5)
    (help) the patients recover health as soon as possible.I have a brother.He (6)
    (be) very cute.I love(7)
    (he) very much.But sometimes,he always makes(8)
    (I) a little angry.(9)
    (I) parents love us forever.That's great.
       Today my father gives me a pen.It's very nice,I like (10)
    .I love my parents forever,too.

    發(fā)布:2024/12/22 10:0:3組卷:444引用:8難度:0.8
  • 2.One day,a mother horse asked her son to send some wheat(麥子) to to the mill(磨坊).Because it was the first time to leave his mother,the son agreed happily.The little horse ran out of the house with a bag of wheat on his back.After quite a long journey,he came to a river.The little horse was too afraid to cross the river.Then he saw a cow tjye.aire.He asked the cow politely, "Auntie Cow,can you tell me whether I can cross the river? " The cow answered, "Of course you can.The water isn't too deep. " When the little horse was about to cross the river,a squirrel(松鼠) shouted to him, "Little horse,don't cross the river.You will drown." The little horse didn't know what to do,so he decided to go back to ask his mother.Hearing what happened,his mother said, "My child,it's not enough to only listen to others;you have to try by yourself,and then you'll know the answer." With those words,the little horse walked across the river safely.The water was neither shallow nor deep.It was just fine for him.
    閱讀短文,判斷下列句子是否與短文內容相符,符合的寫(A),不符合的寫(B)。
    (1)It was the first time for the little horse to do something alone.

    (2)The little horse arrived at the river soon.

    (3)The river wasn't danger for the cow to cross.

    (4)The little horse walked across the river with the help of the cow.

    (5)The mother encouraged her child to have a try in person.

    發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:0引用:1難度:0.4
  • 3.根據(jù)短文內容,從方框中選出恰當?shù)膯卧~或短語填空,使短文意思完整。每個選項只用一次,有一項剩余。
    A.In order to B.as C.however D.herself E.her
    Eileen Gu,a Chinese skier(滑雪運動員),has already won two golds and one silver for China at the 2022 Winter Olympic Games.
       Gu was born to have an American father and a Chinese mojye.air.The teenager, (1)
    has always been proud of her Chinese roots(根).She speaks Chinese well and calls (2)
    a "Beijing girl." Gu started skiing when she was only three.She got her first win at the age of nine when she lived in the United States (3)
    an American. (4)
    encourage tens of millions of Chinese teenagers to love skiing,the girl joined Team China and changed her nationality(國籍).

    發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:1引用:1難度:0.6
小程序二維碼
把好題分享給你的好友吧~~
APP開發(fā)者:深圳市菁優(yōu)智慧教育股份有限公司| 應用名稱:菁優(yōu)網(wǎng) | 應用版本:5.0.7 |隱私協(xié)議|第三方SDK|用戶服務條款
本網(wǎng)部分資源來源于會員上傳,除本網(wǎng)組織的資源外,版權歸原作者所有,如有侵犯版權,請立刻和本網(wǎng)聯(lián)系并提供證據(jù),本網(wǎng)將在三個工作日內改正