試卷征集
加入會員
操作視頻

Read and Tick.(閱讀短文,判斷正"√",誤"×"。)
    Tom and Mike go to the zoo.They see an elephant and a tiger.They are very big and fat.Then they see a panda and three monkeys.The panda is black and white.The monkeys eat bananas in the tree.And the panda is under the tree.In the afternoon they are very hungry and thirsty.They go to a restaurant to eat lunch.Tom likes to eat fish and noodles.After lunch they go home.
(1)The tiger is big and fat.

(2)They see three pandas.
×
×

(3)The elephant is under the tree.
×
×

(4)They go home to eat lunch.
×
×

(5)Tom likes to eat fish and noodles.

【考點】記敘文;動物故事
【答案】√;×;×;×;√
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權(quán)屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復制發(fā)布。
發(fā)布:2024/7/4 8:0:9組卷:4引用:1難度:0.9
相似題
  • 1.閱讀短文,正確的寫T,錯誤的寫F。
       I'm Jim.I' m a doctor.I work at night.I go to work at 6:30 p.m.I eat dinner at 10 o'clock.And I usually go home at 8:00 a.m.After breakfast,I go to bed at 9:20 a.m.I usually get up at 2:30 p.m.Then I eat lunch at 3 o'clock.And I play sports at 4 o'clock.I am good at sports.This is my day.I like my job and I enjoy my life.
    (1)Jim is a doctor.

    (2)Jim goes to work at six twenty in the afternoon.

    (3)Jim sometimes goes home at eight o'clock in the morning.

    (4)Jim usually gets up at two thirty in the afternoon.

    (5)Jim doesn't enjoy his life.

    發(fā)布:2025/3/27 9:30:1組卷:2引用:1難度:0.7
  • 2.閱讀短文,選擇正確的選項。
       Tom went to Beijing with his parents by plane over his holiday.Every day they had a good time.They went to the Summer Palace and went boating on the lake.It was sunny.They had a picnic in the sunshine.Tom played games with some boys.They also went to the Beijing Zoo.They saw some elephants,pandas,giraffes and so on.Then they went to the Great Wall.It was difficult for his mum to climb it,but it was easy for Tom.Because he often does exercises.They ate lots of delicious food there.And they took many beautiful pictures.He enjoyed his holiday.
    (1)Tom went to Beijing by
    .
    A.bus
    B.train
    C.plane
    (2)Tom and his parents
    in Beijing.
    A.went boating
    B.saw some flowers
    C.went shopping
    (3)How was their holiday?

    A.It was good.
    B.It was bad.
    C.It was terrible.
    (4)What does " difficult" mean?

    A.容易的
    B.困難的
    C.舒適的
    (5)What's the best title(題目) for the passage?

    A.Tom and his parents.
    B.Tom's weekend.
    C.A happy holiday.

    發(fā)布:2025/3/27 11:30:5組卷:5引用:1難度:0.8
  • 3.閱讀短文,判斷下列說法是否符合短文內(nèi)容,符合的打"√",不符合的打"×"。
    ?Hello!My name is Kitty.This is my brother,Mike.We go home by bus together.It is Children's Day (兒童節(jié))today(今天).I wear a red dress.It's beautiful.And Mike wears new shoes.They are blue.We are very happy today.
    (1)Mike is Kitty's brother.

    (2)Kitty goes home by taxi.

    (3)Kitty wears a beautiful dress.

    (4)Mike's new socks are blue.

    (5)Kitty and Mike are very happy today.

    發(fā)布:2025/3/27 12:0:1組卷:0引用:1難度:0.7
APP開發(fā)者:深圳市菁優(yōu)智慧教育股份有限公司| 應用名稱:菁優(yōu)網(wǎng) | 應用版本:5.0.7 |隱私協(xié)議|第三方SDK|用戶服務條款
本網(wǎng)部分資源來源于會員上傳,除本網(wǎng)組織的資源外,版權(quán)歸原作者所有,如有侵犯版權(quán),請立刻和本網(wǎng)聯(lián)系并提供證據(jù),本網(wǎng)將在三個工作日內(nèi)改正